Máme za sebou první výstavu

21.10.2012 11:22

V sobotu 20.10.2012 se konala 2nd DOUBLE CAVY SHOW Litoměřice.Vyrazila jsem s Uranem a výstavu jsme si náležitě užili.Počasí sice moc nepřálo,od rána byla strašná mlha a celý den pak bylo sychravo (je vlastně-podzim).Cesta autem utekla (ještě jednou děkuji Míše K. a Ondrovi V. z chs Jezerka),dorazili jsme na místo asi v 7:45,následovala prezentace,umístění morčátek do klecí,které už byly připravené a vybavené podestýlkou ASAN a miskou s krmením.Z domova jsem pro Urana měla samožřejmě zeleninku :-)

Po 9té hodině začalo posuzování a i přesto,že bylo morčátek tolik,posuzování bylo celkem rychlé.Posuzovalo se 2x,čili každé morčátko bylo posouzeno dvěma posuzovateli.Odpoledne se pak čekalo na zpracování výsledků,nachystání diplomů a "Potvrzení o získání čekatelství šampiona" tzv. kartiček čekatele. Kartičku se Uranovi podařilo získat :-)))

V 17h se vyhlásily výsledky a vítězové si převzali ceny. Pak už jen rozloučení s přáteli a hurá domů  :-) No a ted' se těšíme na další výstavu,jelikož tato nebyla 100% poslední.