Zase po dlouhé době....

18.06.2014 14:50

Takže v první řadě jako hlavní novinka je to,že se nám narodila minulý týden další miminka.Tentokrát porodila Ambra Sun Jezerka a tat'kou je Edukacji From Micky.Na svět vykoukly tři kudrnaté holky.Jedna červeno-bílá,jedna docela pěkná "triko" ale na výstavy bude nejspíš málo černé (uvidíme) a poslední je taky triko,ale ta je nepoměrová s brindlem k tomu :-) ,ale zas je to takovej roztomilej čertík s černou kebulkou :-)

Jinak jsme se poslední dobou účastnili pár výstav (Holice,Kladno,Proboštov),dovezli nějaká ta ocenění,ale hlavně Ulli Queen Madonna splnil podmínky pro udělění šampiona! Další výstavu máme v plánu až nějak někdy v červenci,ted' odpočíváme! Dál máme březí naší Eleganci Mon Chéri,opět s Edou,tam jsem zvědavá na mimča,protože El' je zatím to nej co se nám narodilo a zůstalo :-D. Úžasná samička s úžasnou hlavou-Národní vítěz plemene na letošním For Pets!

Jinak máme info o naší odchovankyni Griotte Mon Chéri,která sklízí velké úspěchy v ČR  i na zahraničních na výstavách a zabydlela se v chs Jezerka! No a dneska odjel do nového domova Hippique Mon Chéri,bude se mít určitě fajn.